Etusivu

Yhdistys

Hallitus

Wiipuri-Sali ja
salin vuokraus

Tapahtumat / Tiedotteet

Matkat

Kerhot

Säännöt

Liittymislomake

 

Yhdistyksen matkat (kts. myös  tapahtumat / tiedotteet)

Kaikki yhdistyksen retket maksetaan Wiipuri-Yhdistyksen matkatilille:
Nordea  FI75 2400 18000 0444 06
 

Muistojen matka Viipuriin
19.5. – 21.5.2019

(sunnuntai-tiistai)
 

Viipurin muistojen matka

Teemme osana yhdistyksemme 50-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa kotiseutumatkan Viipuriin 19.-21. toukokuuta. Kolmen päivän matkalla pyrimme tutustumaan ajan kanssa viipurilaisille merkityksellisimpiin ja harvemmin käytyihin kohteisiin ja nähtävyyksiin. Esimerkiksi: Papulan urheilukenttä, vuoden 1918 tapahtumiin liittyvä Pietisen tehdas ja sotaan liittyvät Rautakorven ammusvarasto, ”Komentokivi” ja Naistensairaala. Tutustutaan Sorvalin ja Lepolan hautausmailla löydettyihin tunnettujen suomalaisten hautoihin. Matkaoppaana on yhdistyksen kunniapuheenjohtaja ja Viipuri-tuntija Pertti Joenpolvi.

Majoitumme Hotelli Victoriassa. Ryhmällä on oma bussi käytettävissä koko matkan ajan. Vastuullinen matkanjärjestäjä on Pohjolan Matka.

Alustava matkaohjelma

Sunnuntai 19.5.

Lähtö klo 09.00 Helsingistä Kiasman edestä kohti Viipuria. Kyytiin voi tulla Kuninkaantien ABC:n huoltoasemalta tai Vaalimaan Rajahovin huoltoasemalta. Matkan aikana omakustanteinen kahvitauko. Majoittuminen Hotelli Victoriaan, kahden hengen huoneisiin. Yhteinen illallinen hotellin ravintolassa. Ennen ja jälkeen päivällisen vapaata aikaa kaupunkiin tutustumiseen.

Maanantai 20.5. 

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen lähdemme Pertti Joenpolven opastuksella kaupunkikiertoajelulle. Kiertoajelulle on varattu runsaasti aikaa. Kiertoajelun jälkeen on mahdollisuus tutustua omatoimisesti omiin suosikkikohteisiin kaupungissa. Yhteisen kolmen ruokalajin illallisen nautimme ravintola Espilässä.

Tiistai 21.5.

Aamiainen hotellissa. Aamupäivä vapaata aikaa omatoimiseen shoppailuun tai kaupunkiin tutustumiseen. Lounas ravintola Ruskij Dvorissa. Lounaan jälkeen lähtö kotimatkalle. Matkan aikana omakustanteinen kahvitauko. Rajalla mahdollisuus tehdä verovapaita ostoksia. Paluu Helsinkiin noin klo 19.00.

Viisumi ja matkavakuutus 

Matkalle tarvitaan ryhmäviisumi ja matkavakuutus Tai vaihtoehtoisesti oma viisumi. Ryhmäviisumin hakemisesta saat tarkemmat ohjeet sekä lopullisen matkaohjelman ilmoittauduttuasi. Muistathan, että passin on oltava ehjä ja voimassa 6 kuukautta viisumin päättymisen jälkeen.  

Matkan hinta 

Matkan hinta on ryhmäviisumin kanssa 328 euroa. Omalla viisumilla matkustavalla hinta on 260 euroa. Hinta sisältää bussikuljetukset, hotellimajoitukset kahden hengen huoneessa sekä ohjelmaan merkityt ruokailut. Yhden hengen huoneen lisämaksu on kahdelta yöltä 94 €/henkilö.     P

Ilmoittautuminen ja matkan maksaminen 

 MATKA ON TÄYNNÄ.
Varapaikoille voi ilmoittautua. Mikäli tulee peruutuksia, otetaan varapaikoilta ilmoittautumisjärjestyksessä mukaan matkalle.
Martti Luukko antaa näistä lisätietoja.

Ilmoittaudu viimeistään 28.2.2019 mennessä Martti Luukolle sähköpostilla martti.luukko@saunalahti.fi tai p. 0500-200514 tai tekstiviestillä. Matkan hinta maksetaan kahdessa erässä, ensimmäinen osa 150,00 €  28.2.19 mennessä ja loppuosa 31.3.2019 mennessä yhdistyksen tilille Nordea FI75 2400 1800 044406       Käytä viitettä 5050. 

Lisätietoja matkasta antavat Pertti Joenpolvi p. 0400 871033 tai
Kaija Keiriö p. 0400 419460.

Ryhmäviisumiohjeita:  Kaikille lähtijöille tulee tarkemmat ohjeet asiasta.
Tarvitsemme kaikilta matkustajilta täytetyn sekä allekirjoitetun anomuskaavakkeen, yhden värillisen passivalokuvan (kuvan koko 3,5 x 4,5 cm, kasvojen koko kuvassa tulee olla 3,2-3,6 cm päälaesta leukaan, (kuva saa olla max. 6 kk vanha eikä sama kuin passissa), kopion passin henkilötietoaukeamasta sekä vakuutusyhtiön kirjoittaman todistuksen matkavakuutuksesta. Passin tulee olla voimassa 6 kk viisumin päätymisen jälkeen. Huom! Viisumianomuslomake on voimassa 30 päivää hakemuksen tallentamisesta.

Viisumin täyttöön pääset tutustumaan tästä. Valitse sieltä pdf-kuvakkeista Ryhmäviisumi
https://www.pohjolanmatka.fi/valmismatkat/venajanviisumit

Lämpimästi tervetuloa muistojen matkalle Viipuriin hyvässä seurassa!

 

TERVETULOA MUKAAN HAUSKOILLE JA ANTOISILLE RETKILLEMME !